Testimonials

Het werken aan een nieuwe levensstijl kost tijd en komt niet na één nacht slapen. Hard work pays off! Zodra je de resultaten begint te zien, geeft dit een fantastisch gevoel. Iedereen heeft een andere doelstelling. Bekijk hieronder de stories van de mensen die je voor gingen.

Sandra, -15kg

“Al minstens 7 jaar voer ik een strijd tegen de overtollige kilo’s. Tot en met augustus 2020 heb ik diverse diëten geprobeerd, waaronder de welbekende crash diëten, waarbij je in korte tijd veel kilo’s verliest. Totdat in augustus mijn beste vriendin vroeg of ik een keer mee wilde gaan trainen bij Donny. Ik wist dat ik er iets aan moest doen, maar zag er desondanks wel tegenop. En wat ben ik achteraf blij dat ik deze stap heb genomen. Het is inmiddels een routine geworden dat ik samen met mijn vriendin personal training volg. Donny heeft mij enorm geholpen bij het “normaal” leren eten en nee, dat betekent echt niet alleen maar sla en komkommer. Ik wil Donny dan ook enorm bedanken voor deze enorme lifestyle veranderingen. Ik moest me er even doorheen zetten, maar zie het resultaat ik kan oprecht zeggen dat ik trots op mijzelf ben en we gaan gewoon lekker door.”

Jos, -17kg

“9 maanden geleden werd het duidelijk voor mij dat ik een gezondere levensstijl moest aannemen. De weegschaal ging nog sneller dan een Ferrari richting de 100.. Met de goede begeleiding van Donny ben ik samen met mijn vriendin in deze 9 maanden mij veel fitter gaan voelen en ben ik helemaal klaar voor onze bruiloft! Dit allemaal door een gezonder leven te leiden, maar zonder mijn leven drastisch om te gooien. Heel erg bedankt Don! je hebt me echt waanzinnig goed geholpen en gesteund!”

Demi, -18kg

Personal Training Oud-Beijerland

Yvonne, -28kg

“Na twee zwangerschappen op wat latere leeftijd en vooral een zwak voor lekker eten en chocola gaf de weegschaal 98 kg aan… HELP!

Eind 2018 was de maat vol voor mij. Ik zocht naar een personal trainer die me kon motiveren zowel met sporten als met gezond(er) eten en die heb ik in Donny gevonden. Terug naar een gezond BMI in een jaar tijd was het doel. Don heeft me met een uur PT in de week het plezier in sporten teruggegeven. Kundig maar super laagdrempelig, hard werken maar altijd gezellig. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik tijdens vakanties de fitnessruimte bezoek.. en motiveert me dan op afstand met berichtjes. Wat een kanjer!

Inmiddels hebben we het doel bereikt. Zonder jou Donny, had ik dat niet gered. Jij bent mijn grote steun geweest het afgelopen jaar en we gaan gewoon door. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Robert jan, -20kg

Begin 2021 wilde ik mijn jaar goed beginnen door meer te gaan sporten en gezonder te eten om af te vallen Ik had zelf ook al een aantal keer wat pogingen ondernomen om af te vallen, alleen waren deze pogingen van korte duur, mede doordat ik weinig kennis had van sporten en voeding en ik geen resultaten zag en dat frustreerde enorm. Daarom besloot ik hulp te zoeken van een personal trainer. De eerste training van Don voelde gelijk goed. Don motiveerde me tijdens de trainingen en legde ook duidelijk uit waarom we de oefeningen deden en wat voor effect dat zou hebben op mijn lichaam. Ook kreeg ik een voedingsschema aangepast op mijn situatie en ook daar werd goed uitgelegd wat ik zelf kon variëren in mijn eten voor maximale resultaten.

Na een aantal weken merkte ik al dat ik fysiek maar ook zeker mentaal sterker en fitter begon te worden. De trainingen werden steeds aangepast naar een hoger niveau en uiteindelijk ben ik na ongeveer 8 maanden bijna 20kg kwijt en ben ik veel sterker en fitter geworden dan ik ooit had kunnen denken!

mike, -30kg

“Eind 2018 ben ik op gesprek gegaan met Don om alles in werking te zetten voor 2019 wat mijn jaar moest worden, waar we een doelstellingen hadden gezet van -40KG.

Voor mij was alles nieuw, zo had ik nog nooit krachttraining gedaan etc. In het begin was het veel bloed, zweet en tranen en ook moest ik qua levensstijl ook het een en ander aanpassen. Door de loop van het jaar werd alles makkelijker, zowel de oefeningen als de levensstijl en begon ik me steeds zekerder te voelen en had ik voor het eerst in mijn leven 100KG gesquat voor 5 herhalingen. Uiteindelijk ben ik 30kg afgevallen, waarbij ik Donny wil bedanken voor de steun en het vertrouwen om van mezelf een heel ander persoon te maken!”

Weinand, -30kg

start vandaag