PT Studio

Wil je afvallen, je spiermassa vergroten of aan je conditie werken en ben je op zoek naar een personal training studio in de Hoeksche waard? Dan zit je bij ons goed. Jouw doel gaan we samen behalen!

Onze
missie

DB Performance Coaching staat voor personal training en verandering van jouw lifestyle. Onze missie is om samen met jou het beste resultaat te bereiken. Dit doen we door een volledig persoonlijke benadering. Wij helpen jou met het creëren van een nieuwe levensstijl die voor jou werkt op de langere termijn.

Onze
materialen

Onze PT-studio in het hart van Oud-Beijerland is voorzien van kwalitatief hoogstaande apparaten waarmee het maximale resultaat behaald kan worden. Door de goede kwaliteit en variatie aan materiaal kan er gewerkt worden aan het hele lichaam.

faciliteiten

Impressie

Previous
Next

Vraag en antwoord

Nee, we begeleiden ieder op zijn / haar eigen niveau en we leren alles met een goede basis aan.
Niet, we kijken door middel van een intakegesprek en eerste training waar je nu staat en bouwen daarop verder.
Nee, niemand is te oud om te leren ;). Hoe ouder je wordt hoe belangrijker (kracht)training is om goed te blijven functioneren.
Dat ligt er natuurlijk aan wat de blessure is. We werken samen met fysiotherapeuten en maken vanuit daar een plan van aanpak om de blessure eventueel te verhelpen / verminderen.
Langdurig resultaat houd je alleen vol met plezier en een plan wat bij jouw levensstijl past. We leren je aan hoe je het op jouw manier kan volhouden.
De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afgenomen trainingen per maand. Graag zitten we om de tafel om kennis te maken en onze werkwijze uit te leggen en bekijken we welk pakket persoonlijk bij jou past.